Diverse tinnen objecten.jpg

Onze ontwerpster

Tin leeft!

Mijn naam is Christy Rosendahl en ik woon sinds 1984 in Zeewolde. Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met mijn creatieve kant: tekenen en schrijven, om gedachten en emoties de juiste expressie te geven. Uiteindelijk heeft zich dat ontwikkeld tot het maken van gedichten en schilderijen voor familie en vrienden. In dat werk probeerde ik hun emoties en wensen te vertalen en ze een persoonlijke positieve boodschap mee te geven.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met tin en mocht ik een beeld ontwerpen. Dit resulteerde in ‘Ontpopping’: een tinnen beeld van een jonge vrouw die na veel strijd haar vleugels uitslaat. De opdrachtgever was meer dan tevreden.

Hierdoor ontdekte ik een nieuwe passie. De drang om via mijn handen uiting aan symboliek en emoties te geven werd steeds sterker en ik ben gaan boetseren met klei. Maar klei is geen was. Was is het materiaal waarmee de modellen voor de tinnen beelden worden gemaakt. Het gevoel van de was in mijn handen en dit te vormen geeft mij rust en nog meer inspiratie. Ik word er gelukkig van!

Enige tijd geleden kwam ik in contact met Nico, Paul en Karin van Flevotin. Zij zochten iemand die kan werken met was om de modellen te maken die zij graag willen. Nadat zij een aantal werken van mij hadden gezien, boden zij mij de kans om een tulp te ontwerpen. Deze tulp kunt u nu vinden in de winkel en webshop.

Verschrikkelijk enthousiast door deze ontwikkeling ben ik nog meer gemotiveerd om modellen te blijven maken. Dit doe ik uit mijn hart en met oprecht creatieve liefde. Hopelijk genieten jullie hier net zo veel van als ik!

Christy Rosendahl.jpg

ADRES

Tingieterij Flevotin
Baardmeesweg 37/39
3899XT Zeewolde

facebook.png

CONTACT

T: 036-522 29 02
E: info@flevotin.nl

busidee_logo.png

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vrij van 08:00 t/m 17:00
Zat van 09:00 t/m 16:00
Zon en op feestdagen gesloten

thuiswinkelkeurmerk.png